Hela Ditt Hjärta

De tre orden kanske inte säger dig så mycket. Men för oss i projektgruppen betyder orden oerhört mycket. Det är dem vi strävar mot. Hela ditt hjärta har för oss dubbel betydelse. Den första är att man helar sitt eget och hjärtsjuka barns hjärtan genom att göra något bra för dem. För visst känns det alltid bättre i hjärtat när man gjort något gott? Det behöver inte alltid vara genom att skänka pengar, det kan vara väldigt mycket.  Den andra betydelsen för oss är att man tänker och gör saker med hela sitt hjärta. Vi har gett oss in dette tuffa projekt, men vi lägger ändå ner våra hjärtan i det. Vi vill att folk ska känna att de kan göra likadant genom att hjälpa Hjärtebarnsfonden.

Hjärtliga hälsningar
/Emma

Alla hjärtans dag!

Nu är det snart alla hjärtans dag och de flesta firar detta genom att mysa till det lite extra med någon man tycker om. Visste ni att man kan köpa en hjärtebarns-bukett hos många blomsterhandlare på alla hjärtans dag? Buketten består oftast av röda tulpaner och priset ligger på 150 kr, då går 10% till Hjärtebarnsfonden! Vilken toppen grej! Om du går till din blomsterhandlare så rekommendera dem att gå med i kampanjen för att stödja och hjälpa barn med hjärtfel och deras familjer!

Gå in på Hjärtebarns förbundets hemsida och läs mer om det där!

Hjärtliga hälsningar
Mathilda


Hjärtebarnsmånad

Jag vill bara påminna er om att februari är hjärtebarnsmånaden, precis som oktober är bröstcancermånaden. Denna månaden är till för att vi alla ska tänka lite extra på de barn som har hjärtfel. Gå in på Hjärtebarnsförbundets hemsida och ge en slant! En liten peng kan göra stor förändring!


torsdag

Hallå allihopa som hittat hit till bloggen!
Riktigt roligt att den äntligen är igång och Emma har gjort ett väldigt fint arbete med att designa den!
Det är endast drygt en månad kvar tills vi ska ha vårt event och jag är övertygad om att det kommer gå otroligt snabbt! Känns som vi har läget under kontroll, kanske kommer vi få det en aning stresigt nu de sista veckorna men jag är övertygad om att det kommer gå jättebra. Om du är sugen på att komma till vårt event är det bara att höra av sig, lite längre fram kommer vi släppa mer information om när och var.
Imorgon har vi projekttid och som vanligt kommer vi säkert ha jättekul. Kanske vi till och med kan dela med oss av några bilder från vårt möte!

Hjärtliga hälsningar
Mathilda

Vem är vi och varför en blogg?

Jo, vi är fyra tjejer på Johannes Hedberggymnasiet i Helsingborg. Vi går i trean och håller precis som alla andra på med vårt projektarbete. Som projektarbete vill vi informera om hjärtsjukdomar samt samla in pengar till hjärtebarnsfonden (mer info om det kommer inom kort). För att presentera vårt arbete och för att få in pengar så ska vi anordna ett event, där olika artister kommer att uppträda, möjlighet kommer att finnas för folk att skänka pengar och info om hjärtsjukdomar kommer att ges ut. Bloggen är till för att marknadsföra oss, för att vi ska kunna skriva av oss och för att informera om hjärtsjukdomar. Nu var det första inlägget klart. Välkomna hit!

Det är till denna fond våra pengar kommer att gå. Klicka på bilden så kommer ni till deras hemsida!


RSS 2.0